Thermal Cameras Solutions

Λύσεις θερμικών καμερών για την προστασία της υγείας των εργαζομένων


Λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες παγκόσμιες εξελίξεις, οι εταιρείες εισάγουν όλο και περισσότερα νέα μέτρα για την προστασία της υγείας των υπαλλήλων τους άλλα και των επισκεπτών στις εγκαταστάσεις τους.

Oι εταιρείες σχεδιάζουν προτάσεις, θεσπίζουν και λαμβάνουν νέα μέτρα που ισχύουν όχι μόνο για τους εργαζόμενους αλλά και για τους υπαλλήλους των προμηθευτών της εταιρείας ή για άλλους επαγγελματίες επισκέπτες και εξωτερικούς συνεργάτες. 

Λόγω των δραστηριοτήτων πολλών εταιρειών, ιδρυμάτων και οργανισμών, οι υπάλληλοι τους δεν μπορούν να εργαστούν από το σπίτι. Αυτοί οι εργαζόμενοι παρουσιάζονται στον χώρο εργασίας τους κάθε μέρα.

Thermal Cameras people with body temprature walking
Thermal Cameras high demand image

Η Konica Minolta επιθυμεί να παρέχει υποστήριξη στους οργανισμούς αυτούς με τις έξυπνες λύσεις θερμομέτρησης της Mobotix, οι οποίες είναι κατάλληλες για την ανίχνευση της θερμοκρασίας της επιφάνειας του σώματος.

Η καμερα Mobotix με την τεχνολογία Thermal Radiometry μπορεί να μετρήσει τις θερμοκρασίες επιφανειών με εξαιρετικά υψηλή ακρίβεια (0,1 βαθμούς Κελσίου) κάτω από καλά ελεγχόμενες συνθήκες.

Mobotix Thermal Cameras in action

Εγκατεστημένη στον χώρο εργασίας, με τις κατάλληλες ρυθμίσεις, η κάμερα μπορεί να ειδοποιεί το προσωπικό όταν η θερμοκρασία του σώματος ενός επισκέπτη ή εργαζομένου που εισέρχεται στο κτίριο υπερβαίνει μια προκαθορισμένη τιμή. Η ειδοποίηση μπορεί να αποστέλλεται ως ένα αναδυόμενο παράθυρο στον υπολογιστή, ένα e-mail ή ακόμα και ως ένα ηχητικό σήμα μέσω της ίδιας της κάμερας. Αυτό θα επιτρέψει στο προσωπικό να γνωρίζει εγκαίρως τους δυνητικά μολυσμένους εισερχόμενους και να λάβει τα κατάλληλα μέτρα.

Mobotix Thermal Solutions

για την προστασία της υγείας των εργαζομένων και των επισκεπτών. Μάθετε περισσότερα για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τους τομείς που μπορούν να εφαρμοστούν οι θερμικές κάμερες.

Κατεβαστε τωρα
mx thermal technology cover brochure

Λόγω των πρόσφατων εξελίξεων, υπάρχει αυξημένη ζήτηση για αυτή τη λύση παγκοσμίως. Οι κάμερες χρησιμοποιούνται ήδη σε σημεία διέλευσης των συνόρων, κρουαζιερόπλοια, αεροδρόμια, γραφεία και διάφορους άλλους χώρους. Τα ως τώρα στοιχεία μας και η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση δείχνουν σαφώς την αποτελεσματικότητα της λύσης μας.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ε: Πόσο ακριβής είναι η ανάγνωση της θερμοκρασίας;

Α: Η ακρίβεια της ένδειξης θερμοκρασίας είναι περίπου 0,1 μοίρες εντός ζώνης 1 μέτρου, υπό την επιφύλαξη περιβαλλοντικών συνθηκών. Για καλύτερη ακρίβεια, θα βαθμονομήσουμε την θερμική κάμερα κατά την εφαρμογή.


Ε: Ποια είναι η προτεινόμενη απόσταση για την ανάγνωση θερμοκρασίας;

Α: Η προτεινόμενη απόσταση είναι μεταξύ 1 ~ 5 μέτρων από την κάμερα. Η βέλτιστη τοποθέτηση της κάμερας μπορεί να καθοριστεί κατά τη διάρκεια της εφαρμογής.


Ε: Ποιες άλλες χρήσεις έχουν οι κάμερες εκτός από την ανάγνωση θερμοκρασίας;

Α: Οι κάμερες είναι σε θέση να μετρήσουν τη θερμοκρασία οποιασδήποτε επιφάνειας και έτσι να ειδοποιήσουν όταν ορισμένες συσκευές θερμαίνονται περισσότερο από ό,τι θα έπρεπε. Οι λύσεις θερμικών καμερών μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση των συνόρων, όπου ένας εισβολέας μπορεί να ειδοποιηθεί μέχρι εκατοντάδες μέτρα από την κάμερα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Enter security code:
 Security code
Ναι, επιθυμώ να λαμβάνω πληροφορίες μέσω:

σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις Ελλάς Α.Ε. και άλλων συνεργαζόμενων εταιρειών του ομίλου, προσαρμοσμένες στα προσωπικά μου ενδιαφέροντα. Τα δεδομένα σας θα επεξεργάζονται σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings