Απομακρυσμένη παρακολούθηση και διαχείριση

Επικεντρωθείτε στις εργασίες που έχουν σημασία και αφήστε εμάς να αναλάβουμε το τμήμα IT σας

Εξαλείψτε τον κόπο της παρακολούθησης και της διαχείρισης.


Οι εταιρείες, ιδίως οι μικρές και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις, συχνά αγωνίζονται να διαχειριστούν ολόκληρο το περιβάλλον IT, επειδή αυτό απαιτεί πάρα πολλούς από τους πόρους τους. Αν αυτό γίνεται σωστά, μπορεί επίσης να αποδειχθεί πολύ δαπανηρό. Για την ικανοποίηση των ρυθμιστικών απαιτήσεων και των απαιτήσεων ασφαλείας απαιτούνται ειδικές τεχνικές γνώσεις και ένα ειδικό τμήμα. Καθώς η επιχείρησή σας αναπτύσσεται, η διαχείριση όλων των διακομιστών, των βάσεων δεδομένων, των τεχνολογιών δικτύου και των σταθμών εργασίας της μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο, ιδίως αν συνυπολογιστεί η πολυπλοκότητα ενός εταιρικού περιβάλλοντος.

Κανονικά, η απομακρυσμένη παρακολούθηση και διαχείριση δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα. Αυτό αφορά το χρόνο, τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για την αποτελεσματική διαχείριση του εταιρικού περιβάλλοντος.


Γιατί είναι σημαντική η παρακολούθηση και η διαχείριση;

Η επιχείρησή σας εξαρτάται από τους διακομιστές της, τους σταθμούς εργασίας, το δίκτυο και τις συσκευές της, τα οποία πρέπει να αποδίδουν χωρίς προβλήματα σε κάθε περίσταση. Αν υπάρξει αστοχία σε οποιοδήποτε από αυτά τα συστήματα, ο ενδεχόμενος οικονομικός κίνδυνος είναι πολύ σοβαρός και αυτό χωρίς να λάβουμε υπόψη την απώλεια δεδομένων. Η συνεχής παρακολούθηση του περιβάλλοντος και η στρατηγική κατανομή τεχνολογικών πόρων απαιτεί χρόνο (που πιθανότατα δεν έχετε). Η Konica Minolta όμως έχει.


Πώς μπορεί να σας βοηθήσει η Konica Minolta να βρείτε πολύτιμο χρόνο για τις βασικές εργασίες της επιχείρησής σας;


Έχετε σκεφτεί ποτέ να αναθέσετε την παρακολούθηση και τη διαχείριση των διακομιστών και της υποδομής του δικτύου σας σε εξωτερικό πάροχο;

Οι ειδικοί μας  εδώ στην Konica Minolta μπορούν να αναλάβουν τις βασικές πτυχές της υποδομής της επιχείρησής σας και να βελτιώσουν σημαντικά την απόδοση της εταιρείας σας. Οι ομάδες μας από έμπειρους και ικανούς επαγγελματίες στον κλάδου του IT αναπτύσσουν έναν "παράγοντα απομακρυσμένης παρακολούθησης", παρέχοντας τη δυνατότητα για τον προληπτικό προσδιορισμό και τη μετέπειτα λύση πιθανών ζητημάτων.


Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εξοικονομήσετε χρόνο και να επικεντρωθείτε στις βασικές επιχειρηματικές δραστηριότητές σας, ενώ εμείς θα αναλάβουμε τα κρίσιμα συστήματα της επιχείρησης.

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Τα οφέλη σας

Οι Υπηρεσίες απομακρυσμένης παρακολούθησης και διαχείρισης (RMM) προσφέρουν κεντρική παρακολούθηση και διαχείριση ολόκληρου του συστήματός σας, συμπεριλαμβανομένου του υλικού διακομιστή, του χώρου αποθήκευσης, των εφαρμογών που παρέχει η Konica Minolta, των λειτουργικών συστημάτων και της συναφούς υποδομής δικτύου. Η υπηρεσία έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να διασφαλίζει ότι κάθε υποδομή που αναπτύσσετε θα παραμένει κατάλληλη για το σκοπό της και θα είναι πλήρως σε θέση να υποστηρίξει τις λειτουργικές απαιτήσεις της επιχείρησής σας. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για τις ενημερώσεις σε όλο το περιβάλλον της εργασίας σας, καθώς αυτά θα τα διαχειρίζεται η Konica Minolta. Για παράδειγμα, όλα τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στο Workplace Hub παρακολουθούνται συνεχώς, καθώς παρέχεται ολοκληρωμένη υποστήριξη για την επιχείρησή σας. 


Με τον προληπτικό εντοπισμό πιθανών προβλημάτων και ζητημάτων προτού ακόμα προκύψουν, η Konica Minolta συμβάλλει στην αύξηση της αξιοπιστίας της επιχείρησής σας. Οι σύνθετες, κρίσιμες ή χρονοβόρες εργασίες ανήκουν πλέον στο παρελθόν, ώστε να μπορέσετε να επικεντρωθείτε πλήρως στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Επιτύχετε τη βέλτιστη παραγωγικότητα και ελαχιστοποιήστε τους χρόνους εκτός λειτουργίας του συστήματος με τις υπηρεσίες RMM της Konica Minolta. 

Hardware
hardware icon
Υλικό εκτύπωσης Konica Minolta

Θέλετε απόλυτες επιδόσεις στην παραγωγή ψηφιακών εκτυπώσεων; Μόλις τις βρήκατε. Τα προϊόντα επαγγελματικών εκτυπώσεων και γραφείου της Konica Minolta αποτελούν σημεία αναφοράς στον κλάδο, με συσκευές που προσφέρουν αξεπέραστη ποιότητα έγχρωμων εικόνων, ασύλληπτη ταχύτητα ασπρόμαυρων εκτυπώσεων και επιλογές τελικής επεξεργασίας inline επαγγελματικής ποιότητας, για να ανταποκρίνονται στις σύνθετες επαγγελματικές σας απαιτήσεις, και πολλά άλλα. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον τομέα εξειδίκευσής της εταιρείας σας, ο εξοπλισμός εκτυπώσεων που διαθέτουμε σάς επιτρέπει να δομήσετε την υποδομή εκτυπώσεών σας, να διαχειρίζεστε ψηφιακό περιεχόμενο, να εγκαταστήσετε προηγμένα όργανα μέτρησης, καθώς και να εξερευνήσετε άλλες λύσεις που έχουν σχεδιαστεί για να αλλάξουν ριζικά τη ροή εργασιών σας.

Software
software icon
Προϊόντα λογισμικού Konica Minolta

Εξερευνήστε τους αμέτρητους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους τα προϊόντα λογισμικού της Konica Minolta μπορούν να βελτιώσουν τις λειτουργίες σας. Η Konica Minolta λύνει τα προβλήματα της εταιρείας σας, καλύπτει διαφορετικά στυλ εργασίας και προσφέρει λύσεις λογισμικού που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κλάδου σας. Θέτοντας ως προτεραιότητα τις ανάγκες σας ανά πάσα στιγμή, η Konica Minolta ικανοποιεί τις απαιτήσεις λογισμικού ακόμη και των πιο απαιτητικών παγκόσμιων οργανισμών. Με τη χρήση του συστήματος, μπορείτε να περιορίσετε το κόστος της παραγωγής εκτυπώσεων ή αντιγράφων, να δημιουργήσετε προηγμένα μέτρα ασφαλείας για να διασφαλίσετε ότι τα ευαίσθητα έγγραφα δεν θα πέσουν ποτέ σε μη εξουσιοδοτημένα χέρια και πολλά άλλα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
service icon
Πάντα στη διάθεσή σας

Το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό μας διαθέτει τις απαραίτητες γνώσεις για να απαντήσει σε τυχόν απορίες σας και να σας δείξει τον τρόπο χειρισμού του προϊόντος σας. Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες προς όφελός σας, μέσα σε ένα σύστημα υποστήριξης που έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει ότι εσείς και η εταιρεία σας επωφελείστε πλήρως από τις λύσεις. Προσφέρουμε διάφορες υπηρεσίες, όπως βελτιστοποιημένες υπηρεσίες εκτύπωσης που συνδυάζουν συμβουλευτικές υπηρεσίες, υλοποίηση υλικού και λογισμικού, διαχείριση ροών εργασίας για τη μείωση των δαπανών που σχετίζονται με τα έγγραφα, καθώς και έξυπνες υπηρεσίες ασφαλείας, ώστε η επιχείρησή σας να παραμένει ασφαλής.

Επίτευξη μεγαλύτερης αξιοπιστίας, υψηλότερης διαθεσιμότητας και μικρότερου κόστους

Η Υπηρεσία απομακρυσμένης διαχείρισης (RMS) έχει σχεδιαστεί με σκοπό να βοηθήσει στη συνεχώς αυξανόμενη ανάγκη διαχείρισης της υποδομής ΙΤ που απαιτείται για την αποτελεσματική λειτουργία της επιχείρησής σας. 


Όπως συμβαίνει και με την Υπηρεσία απομακρυσμένης διαχείρισης, ο παράγοντας απομακρυσμένης παρακολούθησης που υποστηρίζει την παροχή της RMS συλλέγει μόνο τα δεδομένα που είναι απαραίτητα, όπως πληροφορίες που αφορούν τα συστήματα και την απόδοσή τους. 


Έχουμε λάβει αυστηρά διοικητικά, φυσικά και τεχνικά μέτρα προκειμένου να προστατεύσουμε την ασφάλεια και το απόρρητο, ενώ τα κέντρα δεδομένων μας έχουν λάβει το υψηλότερο επίπεδο πιστοποίησης ασφαλείας που είναι αποδεκτό σύμφωνα με το νόμο Sarbanes-Oxley — με ανεξάρτητο έλεγχο κατά SAS70 Type II. 


Η πρόσβαση στις πληροφορίες που συγκεντρώνονται με αυτόν τον τρόπο γίνεται μέσω ενός πίνακα εργαλείων, ώστε να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις της υπηρεσίας μας και να ανταποκριθούμε στις δεσμεύσεις τεχνικής υποστήριξης που έχουμε αναλάβει.

   

   

Εικονίδιο λειτουργίας τεχνολογίας

Υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και προστασίας από ιούς

Εικονίδιο λειτουργίας φορητότητας

Ολοκληρωμένο ίχνος παρακολούθησης για θέματα που εντοπίζονται και τυχόν παρεμβάσεις της Konica Minolta

Productivity feature icon

Υπηρεσίες διαχείρισης

Εικονίδιο λειτουργίας αφής

Προαιρετική επίλυση θεμάτων από την κοινότητα υποστήριξης ΙΤ της Konica Minolta

Εικονίδιο λειτουργίας αφής

Υπηρεσίες περιοδικής παρακολούθησης διακομιστών και εφαρμογών

Productivity feature icon

Ορατότητα προβλεπόμενης απόδοσης υπηρεσίας και περιοδικής απόδοσης

Εικονίδιο λειτουργίας ποιότητας

Η προληπτική παρακολούθηση της υποδομής βοηθά στον προσδιορισμό και την επίλυση ενδεχόμενων προβλημάτων προτού γίνουν προβλήματα

Εικονίδιο λειτουργίας ταχύτητας

Παρακολούθηση διακομιστών και εφαρμογών σε πραγματικό χρόνο

Εικονίδιο λειτουργίας εξατομίκευσης

Υπηρεσίες εύρυθμης λειτουργίας διακομιστή

Εικονίδιο λειτουργίας ταχύτητας

Η υποστήριξη για τους εσωτερικούς πόρους σάς επιτρέπει να εξοικονομήσετε χρόνο και να επικεντρωθείτε στις βασικές επιχειρηματικές δραστηριότητές σας

Konica Minolta’s remote monitoring and reporting solutions are configured to match your specific business needs. This means you can safely deploy critical mission solutions, and enjoy the peace of mind that comes from knowing Konica Minolta is managing your infrastructure right down to application level. Contact us today to find out more about our remote monitoring and management solutions!