Συνεργασία μέσω κινητών συσκευών/Κοινή χρήση και συγχρονισμός αρχείων

Θέλετε να ξεπεράσετε τους απαρχαιωμένους περιορισμούς στις άμεσες επικοινωνίες με όλο τον κόσμο;

Μέγιστη φορητότητα + ταχύτερη ευελιξία = βελτιωμένη παραγωγικότητα


Ο σύγχρονος επαγγελματικός κόσμος έρχεται αντιμέτωπος με όλο και πιο γρήγορες και συνεχείς αλλαγές. Καθώς οι νέες τεχνολογίες γίνονται διαθέσιμες η μία μετά την άλλη, υπαγορεύοντας συχνά τη λειτουργία ολόκληρων κλάδων μέσα σε λίγα χρόνια (ή και λιγότερο), αλλά και καθώς οι διαφορές ανάμεσα στις εθνικές οικονομίες γίνονται πιο δυσδιάκριτες, οι επιχειρήσεις είναι συνεχώς υποχρεωμένες να εντείνουν το παιχνίδι τους. Η εισαγωγή μιας τέτοιας νέας τεχνολογίας, με τη συνεργασία μέσω κινητών συσκευών, στις καθημερινές διαδικασίες σας είναι κρίσιμης σημασίας για την επιτυχία της επιχείρησής σας.

Αν ασχολείστε με τις επιχειρήσεις σήμερα, θα γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο μοναδικός τρόπος για να διατηρήσετε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα είναι να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις νέες τεχνολογίες από τη στιγμή που θα παρουσιαστούν στον τομέα σας. Η εταιρεία σας πρέπει να αντιδρά με ευελιξία στις τεχνολογικές αλλαγές, να τις προσαρμόζει στις ανάγκες σας και να εκμεταλλεύεται τις πολλές επιλογές που μπορούν να προσφέρουν. 


Η δυνατότητα της εταιρείας σας να υποστηρίζει την online συνεργασία μέσω κινητών συσκευών είναι το τέλειο παράδειγμα. Το dokoni SYNC & SHARE είναι μια λύση της Konica Minolta που προσφέρει πρόσβαση σε έγγραφα από κινητές συσκευές. Οι επιλογές Εταιρικής κοινής χρήσης και συγχρονισμού αρχείων (γνωστές και ως "EFSS" και εταιρικός συγχρονισμός και κοινή χρήση αρχείων) επιτρέπουν στο προσωπικό σας να μοιράζεται και να συγχρονίζει αρχεία γρήγορα και εύκολα, τόσο με συναδέλφους όσο και με πελάτες. Το σύστημα περιλαμβάνει υπηρεσίες λογισμικού που δίνουν τη δυνατότητα στους οργανισμούς να διανέμουν έγγραφα και να διαχειρίζονται περιεχόμενο από κινητές συσκευές, διατηρώντας παράλληλα τις προηγούμενες εκδόσεις των εγγράφων ανέπαφες και παρακολουθώντας με αξιοπιστία τα αναγνωριστικά των συνεισφερόντων. 


Αυτή η καινούρια ευελιξία επιτρέπει στους υπαλλήλους σας για επιτύχουν μεγαλύτερα επίπεδα παραγωγικότητας, βοηθώντας σε συσκέψεις ενώ κλείνουν μια συμφωνία στην άλλη άκρη του κόσμου, ολοκληρώνοντας ίσως μια σημαντική εργασία στη διαδρομή για την εργασία, ή απλώς απαντώντας σε ένα επείγον email ενώ βρίσκονται στο πίσω κάθισμα ενός ταξί, στο σπίτι ή σε ένα ξενοδοχείο. Η χρήση κινητών συσκευών επιτρέπει στο προσωπικό να συνεργάζεται οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, όπου και αν βρίσκονται στον κόσμο, συγχρονίζοντας αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε χώρους της εταιρείας με επιτραπέζιους υπολογιστές και συσκευές χρηστών, κάνοντας κοινή χρήση περιεχομένου με εσωτερικούς και εξωτερικούς συνεργάτες, ενσωματώνοντας αρχεία σε πολλά αποθετήρια δεδομένων, χρησιμοποιώντας λειτουργίες εναπόθεσης αρχείων και πολλά άλλα. 

App_store_badge.png
Download DOKONI Sync & Share from the App Store
get_it_on_play_logo.png
Download DOKONI Sync & Share on Google Play

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Κοινή χρήση και συγχρονισμός αρχείων

Μια λύση Κοινής χρήσης και συγχρονισμού αρχείων από την Konica Minolta σάς επιτρέπει να παρέχετε σημαντικά δεδομένα στους υπαλλήλους όπου και αν βρίσκονται, όποτε τα θέλουν και σε πολλές διαφορετικές συσκευές, συνδυάζοντας την ευελιξία που απαιτεί το προσωπικό με την ασφάλεια που έχει τόσο καίρια σημασία για την επιχείρησή σας. Η κοινή χρήση αρχείων θα βοηθήσει κάθε επιχείρηση να βελτιώσει την απόδοσή της, να ανταποκριθεί ταχύτερα στις αλλαγές και να βελτιώσει τη συνολική ταχύτητα και αποτελεσματικότητα των επαγγελματικών διαδικασιών και της λήψης αποφάσεων.

Hardware
hardware icon
Υλικό εκτύπωσης Konica Minolta

Θέλετε απόλυτες επιδόσεις στην παραγωγή ψηφιακών εκτυπώσεων; Μόλις τις βρήκατε. Τα προϊόντα επαγγελματικών εκτυπώσεων και γραφείου της Konica Minolta αποτελούν σημεία αναφοράς στον κλάδο, με συσκευές που προσφέρουν αξεπέραστη ποιότητα έγχρωμων εικόνων, ασύλληπτη ταχύτητα ασπρόμαυρων εκτυπώσεων και επιλογές τελικής επεξεργασίας inline επαγγελματικής ποιότητας, για να ανταποκρίνονται στις σύνθετες επαγγελματικές σας απαιτήσεις, και πολλά άλλα. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον τομέα εξειδίκευσής της εταιρείας σας, ο εξοπλισμός εκτυπώσεων που διαθέτουμε σάς επιτρέπει να δομήσετε την υποδομή εκτυπώσεών σας, να διαχειρίζεστε ψηφιακό περιεχόμενο, να εγκαταστήσετε προηγμένα όργανα μέτρησης, καθώς και να εξερευνήσετε άλλες λύσεις που έχουν σχεδιαστεί για να αλλάξουν ριζικά τη ροή εργασιών σας.

Software
software icon
Προϊόντα λογισμικού Konica Minolta

Εξερευνήστε τους αμέτρητους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους τα προϊόντα λογισμικού της Konica Minolta μπορούν να βελτιώσουν τις λειτουργίες σας. Η Konica Minolta λύνει τα προβλήματα της εταιρείας σας, καλύπτει διαφορετικά στυλ εργασίας και προσφέρει λύσεις λογισμικού που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κλάδου σας. Θέτοντας ως προτεραιότητα τις ανάγκες σας ανά πάσα στιγμή, η Konica Minolta ικανοποιεί τις απαιτήσεις λογισμικού ακόμη και των πιο απαιτητικών παγκόσμιων οργανισμών. Με τη χρήση του συστήματος, μπορείτε να περιορίσετε το κόστος της παραγωγής εκτυπώσεων ή αντιγράφων, να δημιουργήσετε προηγμένα μέτρα ασφαλείας για να διασφαλίσετε ότι τα ευαίσθητα έγγραφα δεν θα πέσουν ποτέ σε μη εξουσιοδοτημένα χέρια και πολλά άλλα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
service icon
Πάντα στη διάθεσή σας

Το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό μας διαθέτει τις απαραίτητες γνώσεις για να απαντήσει σε τυχόν απορίες σας και να σας δείξει τον τρόπο χειρισμού του προϊόντος σας. Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες προς όφελός σας, μέσα σε ένα σύστημα υποστήριξης που έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει ότι εσείς και η εταιρεία σας επωφελείστε πλήρως από τις λύσεις της Konica Minolta. Προσφέρουμε διάφορες υπηρεσίες, όπως βελτιστοποιημένες υπηρεσίες εκτύπωσης που συνδυάζουν συμβουλευτικές υπηρεσίες, υλοποίηση υλικού και λογισμικού, διαχείριση ροών εργασίας για τη μείωση των δαπανών που σχετίζονται με τα έγγραφα, καθώς και έξυπνες υπηρεσίες ασφαλείας, ώστε η επιχείρησή σας να παραμένει ασφαλής.

Φυλλάδιο DOKONI Sync & Share

Κατεβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο

Download Now

User Manual


Find all the details and answers to all questions in our user manual

Download User Manual

 

If you think you might be interested in the multiple benefits a File Sharing & Synchronisation solution from Konica Minolta could bring to your company or organisation, then please don’t hesitate to contact us! One of our specialists in the field will get back to you directly so we can start to discuss and meet your specific mobile collaboration needs.