Commercial Camera Survaillance

Λύσεις για μικρομεσαίες επιχειρήσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας

Η ασφάλειά σας είναι δικό μας μέλημα


Καθημερινά, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν περιστατικά πυρκαγιών, κλοπής, βανδαλισμού και άλλες επιζήμια συμβάντα, πολλά από τα οποία θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί εύκολα. Οι χώροι των γραφείων και οι αποθήκες φαίνεται να είναι ευάλωτοι στόχοι για τους διαρρήκτες και ένα εμπορικό σύστημα επιτήρησης με κάμερες μπορεί να συμβάλει ουσιαστικά ώστε να αποφευχθεί η ζημιά. Οι κάμερες ασφαλείας της MOBOTIX παρέχουν εξαιρετικά ευκρινή καταγραφή του τόπου του εγκλήματος, αλλά και πολλές ακόμα δυνατότητες. Πάρτε λοιπόν την απόφαση και ασφαλίστε το μέλλον της εταιρείας σας!

Η Konica Minolta προσφέρει λύσεις που θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε την ασφάλεια. Στηρίζονται σε υποδομή βίντεο υψηλής ποιότητας που έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει ηρεμία και διασφαλίζουν ότι θα επωφεληθείτε από πλεονεκτήματα όπως ορατότητα σε εύρος 360°, θερμική αναγνώριση, αυτοματοποίηση, υψηλή ποιότητα, καθαρή απεικόνιση, την ημισφαιρική προβολή, ειδοποιήσεις μέσω email και πολλά άλλα. 


Το εμπορικό μας σύστημα επιτήρησης με κάμερες προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ανάγκες της εταιρείας σας, επιτρέπει να επενδύσετε στην ασφάλεια και στο μέλλον και σας βοηθά να επικεντρωθείτε στις βασικές εργασίες σας ενώ η διαχείριση της υποδομής βίντεο πραγματοποιείται με επαγγελματικό τρόπο.


Η λύση του εμπορικού συστήματος επιτήρησης με κάμερες περιλαμβάνει τις εξής δυνατότητες:


  • Καθαρές, ευκρινείς εικόνες για την παροχή καλύτερων αποδεικτικών στοιχείων
  • Λιγότερη συντήρηση (και συνεπώς έχει χαμηλότερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας), γεγονός που σημαίνει υψηλότερη απόδοση της επένδυσής σας
  • Εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας – Πράσινο βίντεο IP
  • Προστασία στον κυβερνοχώρο χάρη στην κρυπτογραφημένη επικοινωνία


Εμπορικό (Μικρομεσαία επιχείρηση)

Εμπορικό (Μικρομεσαία επιχείρηση)

Όλα όσα χρειάζεστε από μία μόνο πηγή

Το σύστημα ασφαλείας της MOBOTIX δεν απαιτεί πρόσθετη υποδομή. Αν επενδύσετε σε ένα εμπορικό σύστημα επιτήρησης με κάμερες, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ξεχωριστά συστήματα υποστήριξης, λογισμικό ή κεντρικό διακομιστή. 


Θα εξοικονομήσετε χρόνο και ενέργεια που διαφορετικά θα δαπανούσατε στην αναζήτηση των κατάλληλων εξαρτημάτων. Επιπλέον, θα αποκτήσετε μια οικονομικά αποδοτική και διαφανή επιλογή, πολύ πιο αξιόπιστη από τα συστήματα πολλαπλών εξαρτημάτων. Όλες οι διαδικασίες, όπως η διαχείριση συμβάντων και συναγερμών, η καταγραφή και η επεξεργασία εικόνας, ολοκληρώνονται τοπικά, μέσα στην κάμερα ασφαλείας.

Hardware
hardware icon
Πολλές περισσότερες δυνατότητες από μια απλή τυπική λύση

Οι κάμερες της MOBOTIX μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλούς διαφορετικούς τομείς και είναι γνωστές σε ολόκληρο τον κόσμο για την εξαιρετική αξιοπιστία τους. Προσφέρουν την απόλυτη ενεργειακή απόδοση και τον υψηλότερο βαθμό ακρίβειας. Μία μόνο κάμερα μπορεί να παρακολουθεί διακριτικά μια ολόκληρη περιοχή, χωρίς τυφλά σημεία.

Software
software icon
Σύστημα διαχείρισης βίντεο: τα πάντα από μία πηγή

Το Σύστημα διαχείρισης βίντεο (VMS) MOBOTIX είναι μια διαισθητική και ευέλικτη λύση λογισμικού της MOBOTIX για διαχείριση βίντεο, ανάλυση βίντεο και έλεγχο συσκευών. Το VMS δεν απαιτεί διακομιστή διαχείρισης, καθώς όλα όσα χρειάζεστε είναι ενσωματωμένα και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την εγκατάσταση νέων λύσεων.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
service icon
Το ιδανικό, ολοκληρωμένο πακέτο

Βρισκόμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα της διαδικασίας, διασφαλίζοντας ότι θα επωφεληθείτε από την ιδανική προσέγγιση για μια ολοκληρωμένη λύση ασφάλειας. Ξεκινώντας με μια λεπτομερή διαβούλευση με επιτόπια έρευνα και ανάλυση, προσδιορίζουμε την προσαρμοσμένη λύση που θα καλύπτει τις συγκεκριμένες ανάγκες της εταιρείας σας, βελτιστοποιώντας και ενισχύοντας ολόκληρη την υποδομή βίντεο που διαθέτετε. Μια σωστή διαχείριση έργου περιλαμβάνει εγκατάσταση από επαγγελματίες, υπηρεσίες απομακρυσμένης παρακολούθησης για τον έλεγχο της υποδομής IT και της κατάστασης του δικτύου, καθώς και συντήρηση ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματος ασφαλείας με βίντεο.

Commercial Camera Survaillance

Commercial Camera Survaillance

Η ολοκληρωμένη αυτόνομη λύση

Οι κάμερες της MOBOTIX αντιπροσωπεύουν την τεράστια εξέλιξη ολόκληρης της διαδικασίας επεξεργασίας της εικόνας. Η ποιότητα των καταγραφών είναι εξαιρετική, ακόμα και όταν τα αντικείμενα κινούνται γρήγορα ή οι συνθήκες φωτισμού είναι ανεπαρκείς. Χάρη στην ευκρίνεια των εικόνων που παράγονται, μπορείτε πάντα να βλέπετε τι ακριβώς συμβαίνει στις εγκαταστάσεις σας. Χάρη στην υψηλής ποιότητας απεικόνιση έχετε τη δυνατότητα να διακρίνετε ακόμα και τις παραμικρές λεπτομέρειες, ενώ με την πρωτοποριακή ανίχνευση κίνησης ξέρετε με σιγουριά πού ακριβώς πρέπει να κοιτάξετε. 


Ο αισθητήρας MxActivity διακρίνει τον άνεμο ή την κίνηση των πουλιών από την πραγματικά ύποπτη δραστηριότητα, μειώνοντας τους ψευδείς συναγερμούς που μπορεί να προκληθούν από οτιδήποτε έως και κατά 90%. Μπορείτε να αυτοματοποιήσετε γρήγορα και εύκολα την απόκριση του συστήματος στη δραστηριότητα που ανιχνεύεται και να το διαμορφώσετε ώστε να ανοίγει τις μπάρες για τα εξουσιοδοτημένα οχήματα και να αντιδρά σε ύποπτη κίνηση σε συγκεκριμένη ώρα της ημέρας με ένα ηχητικό μήνυμα. 


Οι επιλογές είναι άπειρες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσαρμόσετε απλώς τις διάφορες λειτουργίες του εμπορικού συστήματος επιτήρησης με κάμερες στις δικές σας απαιτήσεις. Η απόφαση είναι δική σας.


Τα έξυπνα συστήματα ασφαλείας με βίντεο σας επιτρέπουν να επικεντρωθείτε στη διαχείριση της εταιρείας σας και να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς στόχους σας, χωρίς να ανησυχείτε για την εγκατάστασή σας. Στις δυνατότητες περιλαμβάνονται τα εξής:

Ολοκληρωμένο σύστημα

Ολοκληρωμένο σύστημα

Εξάλειψη της ανάγκης χρήσης κεντρικού διακομιστή

Εξάλειψη της ανάγκης χρήσης κεντρικού server

Κλιμακούμενη λύση ασφάλειας

Κλιμακούμενη λύση ασφάλειας

Σύστημα αμφίδρομου ήχου

Σύστημα αμφίδρομου ήχου

Ανίχνευση κίνησης

Ανίχνευση κίνησης

Αυτοματοποίηση

Αυτοματοποίηση

Εξελιγμένα αναλυτικά στοιχεία

Εξελιγμένα αναλυτικά analytics

Αυτό το πολυλειτουργικό, αυτόνομο σύστημα ασφαλείας είναι ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε την προστασία του γραφείου ή της αποθήκης σας. Οι κάμερες επιτήρησης της MOBOTIX είναι ιδιαίτερα διαισθητικές και εύκολες στην εκμάθηση, αλλά και η ομάδα μας μπορεί να σας παρέχει καθοδήγηση, αν είναι απαραίτητο, και να σας δείξει πώς μπορείτε να προσαρμόσετε το σύστημα ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του οργανισμού σας. 


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. 

Η ασφάλεια σας είναι μέλημα μας

Επαγγελματικές λύσεις ασφάλειας βίντεο για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Κατεβάστε τώρα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Enter security code:
 Security code
Ναι, επιθυμώ να λαμβάνω πληροφορίες μέσω:

σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις Ελλάς Α.Ε. και άλλων συνεργαζόμενων εταιρειών του ομίλου, προσαρμοσμένες στα προσωπικά μου ενδιαφέροντα. Τα δεδομένα σας θα επεξεργάζονται σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings