Βέλτιστη ποιότητα εκτύπωσης ιατρικών εικόνων και αναφορών στο χαρτί

Το απαραίτητο έντυπο που συντροφεύει τον ασθενή στο ταξίδι υγείας του

Εκτύπωση σε χαρτί και όχι σε φιλμ


Μονάδες υγείας όπως νοσοκομεία, κλινικές, κέντρα φροντίδας και απεικόνισης αντιμετωπίζουν περιστασιακά δυσκολίες με εκτυπώσεις ιατρικών εικόνων. Αυτό συμβαίνει ιδιαίτερα όταν παράγουν αποτελέσματα ασθενών και αποφασίζουν τον τρόπο εκτύπωσης και κοινής χρήσης τους με τους θεράποντες ιατρούς και τους παρόχους φροντίδας. Αυτά τα αποτελέσματα ασθενών μπορεί να περιλαμβάνουν εικόνες MRI, ακτίνων X και υπερήχων.

Η λύση PDB της Konica Minolta για ιατρικές εκτυπώσεις λειτουργεί ως πύλη μεταξύ του σταθμού εργασίας και του εκτυπωτή. Με το DICOM, δημιουργείτε αυτόματα φυλλάδια ασθενών ενσωματώνοντας τις εικόνες DICOM και αναφορές ιατρικών εξετάσεων. Στη συνέχεια υπάρχει δυνατότητα κοινής χρήσης αυτών των φυλλαδίων με τον θεράποντα ιατρό ή με συναδέλφους για παροχή πρόσθετων συμβουλών. Το φυλλάδιο μπορεί επίσης να περιλαμβάνει συμπληρωματικές πληροφορίες, όπως σχέδιο πρόσβασης, χρονοδιαγράμματα ή σχολιασμούς από το κέντρο ιατρικής απεικόνισης.

Φυλλάδιο εκτυπωμένων DICOM

Φυλλάδιο εκτυπωμένων DICOM

Με τη λύση φυλλαδίου εκτυπωμένων DICOM και την πύλη DICOM, μπορείτε να εκτυπώνετε ιατρικές εικόνες και αναφορές αποτελεσμάτων χρησιμοποιώντας το σύστημα bizhub Medical της Konica Minolta. Οι πάροχοι φροντίδας και οι γιατροί μπορούν να συγκεντρώσουν και να μοιραστούν σχετικές πληροφορίες ασθενών, σε συνδυασμό με λεπτομέρειες Οργανισμών Υγείας (HDO), σε ένα μόνο φυλλάδιο, συνοδευόμενο από USB ή DVD. Στη συνέχεια, οι ασθενείς μπορούν να δώσουν αυτό το φυλλάδιο στον γιατρό τους για περαιτέρω εξέταση.

Hardware
hardware icon
Συμβατότητα με εκτυπωτές λέιζερ γραφείου

Η σύσταση για το bizhub Medical γίνεται μετά την συμπλήρωση μιας διαδικασίας εμπεριστατωμένων δοκιμών με αντιπροσωπευτική επιλογή εκτυπωτών της Konica Minolta. Εκτός από την υποστήριξη της ποιότητας και της συμβατότητας της λύσης PDB, η Konica Minolta έχει αναπτύξει λεπτομερείς προτάσεις για τις ρυθμίσεις εκτυπωτή, για τη διασφάλιση των βέλτιστων δυνατών αποτελεσμάτων και των υψηλών προτύπων αξιοπιστίας σε κλινικό περιβάλλον.

Software
software icon
Επικοινωνία συστημάτων πληροφοριών μεταξύ συστήματος πληροφοριών υγείας και ακτινολογίας

Ένα αποδοτικό εργαλείο για τον συνδυασμό όλων των ψηφιακών δεδομένων του ασθενούς. Σας επιτρέπει να συνδέετε συστήματα bizhub Medical της Konica Minolta σε διάφορες εφαρμογές λογισμικού υγείας για να ενεργοποιήσετε τη γρήγορη εκτύπωση ιατρικών πληροφοριών, χρονοδιαγραμμάτων συναντήσεων και λεπτομερειών νοσοκομείων –οι εξειδικεύσεις ενός ιατρού ή οι δια βοής εγκρίσεις Οργανισμών Υγείας (HDO), για παράδειγμα– σε ένα περιεκτικό φυλλάδιο.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
service icon
Πάντα στη διάθεσή σας

Το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό μας διαθέτει τις απαραίτητες γνώσεις για να απαντήσει σε τυχόν απορίες σας και να σας δείξει τον τρόπο χειρισμού του προϊόντος σας. Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες προς όφελός σας, μέσα σε ένα σύστημα υποστήριξης που έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει ότι εσείς και η εταιρεία σας επωφελείστε πλήρως από τις λύσεις. Προσφέρουμε διάφορες υπηρεσίες, όπως βελτιστοποιημένες υπηρεσίες εκτύπωσης που συνδυάζουν συμβουλευτικές υπηρεσίες, υλοποίηση υλικού και λογισμικού, διαχείριση ροών εργασίας για τη μείωση των δαπανών που σχετίζονται με τα έγγραφα, καθώς και έξυπνες υπηρεσίες ασφαλείας, ώστε η επιχείρησή σας να παραμένει ασφαλής.

Εκτύπωση ιατρικών εξετάσεων με απόδοση υψηλής ποιότητας

Η απεικονιστική μέθοδος παράγει αρχεία σε μορφή DICOM (ένα πρότυπο ιατρικής απεικόνισης). Ένας διακομιστής εξοπλισμένος με την πύλη DICOM της Konica Minolta, τοποθετημένος μεταξύ της απεικονιστικής μεθόδου και του πολυμηχανήματος Konica Minolta, σάς επιτρέπει να εκτυπώνετε τις ιατρικές εικόνες σε χαρτί. Ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες σας, μπορείτε να ορίσετε τη μορφή εκτύπωσης είτε ως φυλλάδιο είτε ως μεμονωμένα φύλλα A3 ή A4.

   

   

Εικονίδιο λειτουργίας χειρισμού υλικών εκτύπωσης

Εκτύπωση πολλαπλών μορφών (A3, A4 ή φυλλάδια)

Εικονίδιο λειτουργίας χρηστικότητας

Διορθώσεις για προχωρημένους (μετασχηματίζει καμπύλες για προσαρμογή διορθώσεων σε συνδυασμό με ιστόγραμμα εικόνων)

Εικονίδιο λειτουργίας τεχνολογίας

Αυτόματη συγχώνευση ιατρικών εξετάσεων με αποτελέσματα πολλαπλών εξετάσεων ασθενών εντός ενός μόνο φυλλαδίου

Εικονίδιο λειτουργίας χειρισμού υλικών εκτύπωσης

Λειτουργία φυλλαδίου (εξώφυλλο: 1 φύλλο A3, χαρτί έως και 209 g/m² – εσωτερικές σελίδες: 19 φύλλα A3, χαρτί έως 90 g/m²)

Εικονίδιο λειτουργίας εξατομίκευσης

Λειτουργία φυλλαδίου με εξατομίκευση εξώφυλλου και οπισθόφυλλου

Εικονίδιο λειτουργίας τελικής επεξεργασίας

Εκτενής επιλογή διατάξεων και παρουσιάσεων

Εικονίδιο λειτουργίας αντιγραφής

Ευέλικτη ρύθμιση διαφορετικών παραμέτρων απόδοσης συμπεριλαμβανομένων γάμμα, φωτεινότητας, αντίθεσης, προσαρμογής ιστογράμματος, βελτίωσης καμπύλης και γεωγραφικού μετασχηματισμού

Εικονίδιο λειτουργίας σάρωσης

Πλήρως προσαρμόσιμη εκτύπωση κεφαλίδων και υποσέλιδων, αριθμού σελίδων, λογοτύπων, περιθωρίων κ.λπ.

Εικονίδιο λειτουργίας αντιγραφής

Επιλογή ορισμού πολλαπλών προφίλ εκτύπωσης

Εικονίδιο λειτουργίας εκτύπωσης

Στατιστικά εκτύπωσης

Εικονίδιο λειτουργίας χειρισμού υλικών εκτύπωσης

Εκτύπωση πινάκων A4 ή A3 (φύλλα έως και 209 g/m²)

Εικονίδιο λειτουργίας ποιότητας

Εκτύπωση σε κλίμακα 1:1 (οδοντιατρικές και προσθετικές εργασίες)

Productivity feature icon

Περιβάλλον εργασίας στο διαδίκτυο για την παρακολούθηση της προόδου με την επιλογή ακύρωσης/επανεκκίνησης μιας εργασίας

Improving Healthcare Workflows - download the brochure here:

Download now