Wearable Devices

Επεκτείνετε τις δυνατότητες του ανθρώπινου δυναμικού σας με τις Wearable συσκευές!

Wearable Devices


Κάθε σύγχρονη επιχείρηση που επιδιώκει να επιτύχει, γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι να αναλύει τους στόχους της και τις διαθέσιμες πηγές που θα οδηγήσουν στην επίτευξή τους. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να εντοπίσετε τους τομείς που απαιτούν βελτίωση και να βρείτε λύσεις που θα μπορούσαν να επιλύσουν αυτούς τους περιορισμούς.

Μια από τις συχνότερες ανησυχίες των εργοδοτών είναι η απόδοση του προσωπικού και ο χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση μιας εργασίας – ανεξάρτητα από το αν αυτή η εργασία απαιτεί μια μικρή και φαινομενικά ασήμαντη δραστηριότητα, όπως η ολοκλήρωση ενός έργου, μέχρι κάτι σημαντικό, όπως η επιδιόρθωση της επείγουσας βλάβης ενός μηχανήματος. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: όσο περισσότερο χρόνο αφιερώνετε σε μια εργασία, τόσο θα μειώνεται η απόδοση των εργαζομένων και τόσο υψηλότερο θα είναι το κόστος.

Μας οδηγεί η καινοτομία - Βλέπε πέρα και στο μέλλον

Ανακαλύψτε πώς τα επιχειρηματικά κέντρα καινοτομίας της Konica Minolta (BIC) σχεδιάζουν λύσεις που λειτουργούν ως διασύνδεση μεταξύ του φυσικού και του ψηφιακού κόσμου, ώστε οι ενέργειες να γίνονται απρόσκοπτες και χωρίς όρια.

Εξερευνήστε τα AIRe Lens

Με τα AIRe Lens, οι σύνθετες χειροκίνητες εργασίες δεν φαίνονται ποτέ απλούστερες

Επισκεφτειτε το AIRe Lens site

Wearable Devices

Wearable Devices

Ένας νέος κόσμος πληροφορίας, μπροστά στα μάτια σας

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη wearable technology προς όφελός σας. Είτε οι ανησυχίες σας περιλαμβάνουν υψηλά κόστη εκπαίδευσης του προσωπικού, είτε περιορισμένες επιλογές παρακολούθησης της παραγωγικότητας της εργασίας, είτε δυσκολία εύρεσης ειδικευμένων βιομηχανικών εργατών, είτε μεγάλες περιόδους διακοπών λειτουργίας ή έλλειψη αποδοτικότητας μεταξύ των εργαζομένων, οι φορέσιμες συσκευές θα βοηθήσουν στην αισθητή βελτίωση της ομάδας σας. 


Οι φακοί με έξυπνα τζάμια AIRe και οι υπόλοιπες wearable συσκευές και τεχνολογίες δίνουν σε όλους τους εργαζόμενους ανά τον κόσμο τη δυνατότητα να μοιράζονται άμεσα τις γνώσεις τους. Δεν χρειάζεται να πληκτρολογήσουν την περιγραφή ενός προβλήματος ή να κινδυνεύσουν να μη γίνουν κατανοητοί, καθώς η δυνατότητα παρακολούθησης και ακρόασης σε πραγματικό χρόνο καθιστά δυνατή τη γρήγορη ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ συνεργατών σε διαφορετικές ηπείρους, για να μοιράζονται όλοι ιδέες, τεκμηρίωση και στοιχεία. Πυροδοτήστε τη δημιουργικότητα των εργαζομένων δίνοντάς τους τη δυνατότητα να επικοινωνούν μεταξύ τους και να αποτυπώνουν τις ιδέες τους, μειώνοντας ταυτόχρονα τα κόστη διακοπής της λειτουργίας και της συντήρησης. 


Για τη διαρκή ανάπτυξη και βελτίωση, η επιχείρησή σας απαιτεί πολύ καλά εκπαιδευμένο προσωπικό. Η παροχή συναντήσεων εκπαίδευσης με τη χρήση φορέσιμων συσκευών σε πραγματικό χρόνο σάς επιτρέπει να καλύψετε τυχόν ελλείψεις των πολύ καλά εκπαιδευμένων και έμπειρων ειδικών και να περιορίσετε το κόστος εκπαίδευσης. Η εργασία από απόσταση δεν αποτελεί πλέον εμπόδιο, καθώς το προσωπικό μπορεί να παρακολουθεί τα τμήματα εκπαίδευσης ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται. Επίσης, έχουν τη δυνατότητα να κοινοποιούν και να μοιράζονται τις συναντήσεις εκπαίδευσης με άλλους συμμετέχοντες. 


Έτσι οι επαγγελματίες μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα σε σχέση με πριν, με τη δημιουργία και τη διαχείριση περιεχομένου καθώς και με την ενίσχυση της επεξεργασίας των ψηφιακών πληροφοριών. Επίσης, αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο οι εργαζόμενοι αντιλαμβάνονται τον χώρο εργασίας τους, ενώ μπορούν να επιτύχουν τους στόχους τους με αποτελεσματικό και εύκολο τρόπο.

Υψηλότερα πρότυπα ελέγχου ποιότητας

Υψηλότερα πρότυπα ελέγχου ποιότητας

Λιγότερα περιθώρια για ανθρώπινα σφάλματα

Λιγότερα περιθώρια για ανθρώπινα σφάλματα

Μειωμένες διακοπές λειτουργίας

Μειωμένες διακοπές λειτουργίας

Κοινοποίηση σε πραγματικό χρόνο

Κοινοποίηση σε πραγματικό χρόνο

Καλύτερο περιβάλλον εκπαίδευσης

Καλύτερο περιβάλλον εκπαίδευσης

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν σας ενδιαφέρει να εισαγάγετε την τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας στην επιχείρησή σας και επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση της στο περιβάλλον σας, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα! Η εξειδικευμένη ομάδα του τεχνικού προσωπικού μας θα χαρεί να ακούσει τις ανησυχίες σας, τις απαιτήσεις και τις ιδέες σας και να σας βοηθήσει να επιλέξετε τη λύση που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες της εταιρείας σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενδιαφέρεστε να ανακαλύψετε πώς η χρήση των wearable devices μπορεί να κάνει τις πληροφορίες ορατές για τον οργανισμό σας; Eπικοινωνήστε μαζί μας.

Ναι, επιθυμώ να λαμβάνω πληροφορίες μέσω:

σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις Ελλάς Α.Ε. και άλλων συνεργαζόμενων εταιρειών του ομίλου, προσαρμοσμένες στα προσωπικά μου ενδιαφέροντα. Τα δεδομένα σας θα επεξεργάζονται σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!