H FREZYDERM εμπιστεύτηκε τη λύση Διαχείρισης Ψηφιακών Αρχείων της Konica Minolta

ΑΘΗΝΑ | 1 Νοεμβρίου 2021

Αθήνα, 1 Νοεμβρίου 2021


Η Konica Minolta σε συνεργασία με το τμήμα πωλήσεων της FREZYDERM, έχει αναλάβει τη διαχείριση και τη διανομή των ψηφιακών αρχείων δημιουργικού ενδιαφέροντος προς το δίκτυο συνεργατών της FREZYDERM.
 
Με το σύστημα διαχείρισης ψηφιακών αρχείων, προσφέρεται η δυνατότητα πρόσβασης σε όλους τους συνεργάτες, σε μια ενοποιημένη πλατφόρμα που εξυπηρετεί σκοπούς διαμοιρασμού δημιουργικών αρχείων για διαφημιστικούς λόγους, καθώς και την επικοινωνία νέων προϊόντων, προωθητικών ενεργειών και άλλων ενημερώσεων.
 
Στην πλατφόρμα έχει δημιουργηθεί αρχικά η διαδικασία αποδοχής Πολιτικής Απορρήτου και Cookies και στη συνέχεια αυτοματοποιημένη δημιουργία χρηστών και αυτόματη κατανομή δικαιωμάτων πρόσβασης σε όλους τους συνεργάτες.
 
Ξεκινώντας από την ψηφιοποίηση αλλά και την αυτοματοποίηση της διαδικασίας ηλεκτρονικών υπογραφών όλων των συμβολαίων με τους συνεργάτες της, η FREZYDERM εμπιστεύτηκε την Konica Minolta στην επέκταση επιχειρηματικών λύσεων και σε άλλους τομείς.
 
Αξιοποιώντας τις επιχειρηματικές λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού της Konica Minolta παρέχεται η δυνατότητα στους χρήστες αλλά και στους υπεύθυνους διαδικασιών, να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο σε εποικοδομητικές ενέργειες.
 
Σχετικά με την FREZYDERM Α.Β.Ε.Ε.

FREZYDERM Α.Β.Ε.Ε. δημιουργήθηκε το 1986 από τον κύριο Αναστάσιο Αναστασίου, με σκοπό τον σχεδιασμό, την παραγωγή και την εμπορία δερματολογικών προϊόντων, την παρουσίασή τους μέσω της Ιατρικής Ενημέρωσης σε Δερματολόγους και τη διακίνησή τους μέσω του Φαρμακευτικού καναλιού διανομής. Βασικό μέλημα του ήταν ο σχεδιασμός και η παραγωγή ασφαλών και αποτελεσματικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, με αυστηρώς φαρμακευτικά κριτήρια, τα οποία να αποτελέσουν έναν αξιόπιστο συνεργάτη των δερματολόγων.

www.frezyderm.gr
 
Σχετικά με την Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις Ελλάς Μονοπρόσωπη Α.Ε.
 
Η Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις Ελλάς με έδρα τη Μεταμόρφωση Αττικής, δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να εισέλθουν στην ψηφιακή εποχή. Με μοναδική τεχνογνωσία στην επεξεργασία δεδομένων, δημιουργεί τις ιδανικές λύσεις για τους πελάτες της. Η Konica Minolta παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πληροφορικής και συμβουλευτικής για τη βελτιστοποίηση των επιχειρηματικών διαδικασιών με αυτοματισμό ροών εργασίας και εφαρμόζει λύσεις στον τομέα της πληροφορικής και της ασφάλειας καθώς και σε περιβάλλοντα cloud.
 
Μάθετε περισσότερα σχετικά με την Konica Minolta στο www.konicaminolta.com.gr  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειρήνη Καραδήμου

Marketing Coordinator

Marketing Department

eirini.karadimou@konicaminolta.com.gr