Αντιμετώπιση των αναγκών των πελατών μας χρησιμοποιώντας καινοτόμες λύσεις


Αναζητάτε πως μπορείτε να προωθήσετε την καινοτομία στην επιχείρησή σας ή στο χώρο εργασίας σας; Δείτε πως μπορεί να σας βοηθήσει το Business Innovation Centre της Κonica Minolta.

To Business Innovation Centre δημιουργεί πελατοκεντρικές λύσεις που εστιάζονται στον ψηφιακό μετασχηματισμό, την ανάπτυξη και την εξέλιξη μιας επιχείρησης.
 

H Konica Minolta καθοδηγείται από την καινοτομία

Οι ομάδες μας επικεντρώνονται στη διαμόρφωση των ιδεών σε ένα δημιουργικό περιβάλλον, μέσω της τεχνολογίας.

Ως οργανισμός με μια ισχυρή κουλτούρα καινοτομίας που εξελίσσεται συνεχώς, η Konica Minolta ήταν πάντα αφοσιωμένη στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και δημιουργικών ιδεών που παρέχουν πραγματική αλλαγή για εκατομμύρια ανθρώπους. Στο πλαίσιο της παγκόσμιας στρατηγικής της για τη διαχείριση της επιχειρηματικής καινοτομίας, η Konica Minolta ίδρυσε Κέντρα Επιχειρηματικής Καινοτομίας (BIC) σε 5 μεγάλες περιοχές σε όλο τον κόσμο, με αποστολή να κατανοήσει καλύτερα τις ανάγκες των πελατών της - δημιουργώντας έτσι νέα αξία και θετική επιπτώσεις στην κοινωνία. Τα BICs επιδιώκουν να επιτύχουν νέα προϊόντα, υπηρεσίες και ανάπτυξη επιχειρήσεων, ακολουθώντας όλο τον κύκλο ζωής από ιδεολογία μέχρι εμπορευματοποίηση και υποστηρίζοντας την παγκόσμια πελατειακή βάση της Konica Minolta - από μικρές επιχειρήσεις έως πολυεθνικούς οργανισμούς - κατανοώντας πώς οι αλλαγές της αγοράς δημιουργούν συνεχώς την ανάγκη για αλλαγή. Αυτές οι νέες τεχνολογίες και επιχειρηματικές λύσεις στη συνέχεια διατίθενται στο εμπόριο και συνδυάζονται με προϊόντα και υπηρεσίες για τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων.

 

​Σχετικά με την BIC Europe:
Το Κέντρο Καινοτομίας Επιχειρήσεων (BIC) Η Ευρώπη είναι η ηγετική μονάδα της Konica Minolta Europe με ευθύνη για την καινοτομία.

Επικοινωνήσετε μαζί μας