Συμβουλευτικές υπηρεσίες ασφάλειας πληροφοριών της Konica Minolta

Αναρωτηθείτε λοιπόν: είναι η εταιρεία σας ασφαλής; Τι είστε έτοιμοι να κάνετε για να την προστατεύσετε;

Οι εγκληματίες του διαδικτύου πλέον έχουν ως στόχο και την εταιρεία σας


Οι ημέρες που οι κυβερνοεπιθέσεις ήταν απλώς κάποιες αστείες προσπάθειες υποκλοπής των τραπεζικών στοιχείων σας μέσα από email εξαπάτησης ανήκουν στο παρελθόν. Σήμερα, η ερώτηση δεν είναι πλέον αν η εταιρεία σας θα δεχτεί κάποια κυβερνοεπίθεση. Το ερώτημα είναι πότε θα δεχτεί την επίθεση αυτή.

Αν θέλετε να είστε βέβαιοι ότι η εταιρεία σας θα είναι ασφαλής από επιθέσεις αυτού του είδους, η Konica Minolta είναι ο συνεργάτης που χρειάζεστε. Χάρη στην εξειδίκευση και την εκτενή πείρα μας, μπορούμε να αξιολογήσουμε με μοναδικό τρόπο όλες τις δραστηριότητές σας κατά τον προσδιορισμό της κατάλληλης λύσης για εσάς. Οι ειδικοί της εταιρείας στον τομέα της ασφάλειας των συσκευών εκτύπωσης, ασφάλειας βίντεο, IT και δεδομένων θα αναλύσουν τις απαιτήσεις ασφαλείας σας και θα συνεργαστούν μαζί σας για να σχεδιάσουν μια λύση που θα σας προσφέρει απόλυτη ασφάλεια.

Αν νομίζετε ότι εξαιτίας του μικρού μεγέθους της εταιρείας σας δεν αποτελείτε στόχο των κυβερνοεγκληματιών, θα πρέπει να το σκεφτείτε ξανά. Οι επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους θεωρούνται πλέον πιο ευάλωτοι στόχοι από ποτέ και οι μισές σχεδόν κυβερνοεπιθέσεις σε όλο τον κόσμο αφορούν αυτές.

Δείτε πώς μπορεί η συνεργασία με την Konica Minolta να βοηθήσει την εταιρεία σας να προστατευθεί από τις κυβερνοεπιθέσεις.


Features

We offer a variety of analyses, quick checks, implementation and ongoing improvement and readiness audits for the following issues:

   

   

Εικονίδιο λειτουργίας εξατομίκευσης

BCM & ITSCM

GDPR Icon

EU General Data Protection Regulations

Εικονίδιο λειτουργίας ποιότητας

ISMS (ISO 27001 & BSI IT basic protection)

Trophy Cup Icon

IT security at your company

Light Bulb Icon

Risk management

Hannover Messe 2019

In Hall 5 in the "Digital Factory" exhibition area, our experts will present powerful solutions and concepts for IIoT, industry 4.0 and digitization

Visit us at Hannover Messe 2019